2013-09-26 21:19:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Jó napra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma eljött az a nap, amire oly régóta várt. A nagy lehetőség, a nagy találkozás ideje. A baj csak az, hogy hirtelen megretten a lehetőségtől, talán nem is tud vele mit kezdeni. Szedje össze a bátorságát! Ilyen alkalom ritkán adódik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha nem érzi jól magát a párkapcsolatában, akkor most már igazán itt az ideje annak, hogy lépéseket tegyen. A múltat nem kell ugyan végképp eltörölnie, valószínűleg nem is ez a megoldás. De át kellene formálnia és értékelnie a jelent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy apróság könnyen kizökkentheti ma önt a megszokott kerékvágásból. Az, hogy ezt miként értékeli, nagyban múlik az önértékelésén is. Ha nem becsüli le magát, akkor minden változásban a lehetőséget fogja látni. Ellenkező esetben a kudarcot.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Arról ábrándozik, hogy egy szép napon otthagyja a jelenlegi munkahelyét, és valami egészen másba kezd. Az álmodozás szép dolog, de, ha nem tesz valamit az ügy érdekében, akkor csak az élete megrontója lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma igen jól halad a határidős munkáival, ezért még arra is lehetősége lesz, hogy a megszokottnál előbb hagyja el a munkahelyét. A felszabadult időben pedig valami nagyon szokatlan, és kellemes dologgal foglalkozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A kicsinyességgel, aprólékos tudálékossággal semmire sem megy. Hiába van ugyan igaza, ha a társai nem tapasztalják meg a nagyvonalúságát, akkor aligha fogja megnyerni őket az ügyének. Ellenkező esetben mindent elérhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napja éppen úgy alakul majd, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. A munkáját jól és gyorsan elvégzi, és bármit is tervez a továbbiakban, az is nagyszerűen sikerül majd. A randevú, a szerelmi légyott a legjobban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma kiegyensúlyozott, vidám napra számíthat. A kollégái is érzik már a hétvégét, ezért a hangulat lazult, és viccelődős. Ráadásul ön kerülhet a középpontba, mert csípős, szarkasztikus humorára ma mindenki vevő. A főnöke is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma jó napra számíthatnak a Nyilas szülöttek is. A legjobbra akkor, ha valamilyen sportrendezvény résztvevői lehetnek. Ma számot adhatnak tehetségükről akár egyéni, akár csapatsportban játszanak. Mutassa meg mit tud!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Másról sem szól a napja, csak a munkáról. Akár még arra is számíthat, hogy túlóráznia kell, vagy az otthonában várja plusz munka. Amit azonban alkot, az valóban maradandó, életre szóló lehet. Mutasson példát!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valamilyen viszály van kitörőben az otthonában, de megelőzheti, ha már jó korán elmegy otthonról. Legalábbis ez esetben nem kell részt vennie benne. Ön nagy mestere a menekülésnek, kivételesen ezt jól is teszi. Belebonyolódnia kár lenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy barátja segítséget kérhet öntől, vagy a kedvesétől. Ne filléreskedjen, ezzel egy nagyon jó kapcsolatot tehetne tönkre. Persze feltételeket szabhat, de csakis segítő szándékkal. Annyit adjon, amennyit nem sajnál, de ne legyen elutasító.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: